Ουσιαστικές συζητήσεις που βοηθούν πρωτίστως τα παιδιά, τους γονείς και την προπονητική ομάδα  των Ακαδημιών έχουν καθιερωθεί σε τακτική βάση στον Πανερυθραϊκό. Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν για δευτερη φορα φέτος οι συναντήσεις με τους γονείς των ομάδων Junior Παμπαίδων Παίδων Εφήβων ξεχωριστά  και τέθηκαν σημαντικά ζητήματα για τις αγωνιστικές δραστηριότητες των παιδιών.

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Γιάννης Δημητρίου με τους προπονητές του κάθε τμήματος  έθιξαν θέματα σχετικά με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις προπονήσεις των παιδιών, αλλά και ζητήματα συμπεριφοράς εντός και εκτός γηπέδου, επισημαίνοντας την σημασία που αποδίδει  η ομάδα στο αγωνιστικό ήθος στην πειθαρχία και γενικότερα στην καλιέργεια της Παιδείας των μικρών ποδοσφαιριστών.  Οι  προπονητες,  μαζί με τον Πρόεδρο του συλλόγου Τόνυ Αχαρονιάν απάντησαν επίσης σε ερωτήσεις σχετικά με τον ρόλο των γονιών στην ψυχολογική επίδραση των μικρών παιδιών αλλά και σε θέματα σχετικά με την διατροφή και την καθημερινότητά τους.

Στην συζήτηση παρενέβη και ένας απο τους κορυφαίους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες με μεγάλη καριέρα στο NBA, ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς που ο γιός του φέτος είναι στις Ακαδημίες του Πανερυθραϊκού. Ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς είπε πως προτεραιότητα για όλους τους γονείς πρέπει να είναι τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες να απολαμβάνουν και να χαίρονται το παιχνίδι στην Ομάδα μαζί με τους συμπαίκτες τους, χωρίς οι ίδιοι οι γονείς να έχουν το άγχος της νίκης και της διάκρισης.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER