Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Πανερυθραϊκού πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή η εκδήλωση για την κοπή του ποδοσφαιρικού τμήματος στις εγκαταστάσεις της ομάδας, στο στάδιο Φ. Βαρδαξής.
Παρόντες οι ποδοσφαιριστές της αντρικής ομαδας και των Ακαδημιών, το τεχνικό επιτελείο, σύσσωμο το ΔΣ, πολλοί γονείς και μέλη των αλλων τμημάτων. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν και για τις επιτυχίες τους και τις επιδόσεις τους στελέχη του συλλόγου και ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών  ενώ ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν  αποσύρθηκε η φανέλα με τις υπογραφές των πρωταγωνιστών της περσινής χρονιάς των μεγάλων επιτυχιών σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχήθηκε στην ομάδα  να συνεχίσει τις περσινές επιτυχίες που έκαναν τον Πανερυθραϊκό πρώτη ομάδα των Αθηνών και μίλησε με θερμά λόγια  για τον Πρόεδρο του συλλόγου Τόνυ Αχαρονιάν και για το ΔΣ του Συλλόγου που με τα περσινά επιτεύγματα που την έκαναν γνωστή σε όλη της Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Πανερυθραϊκού Τόνυ Αχαρονιάν τόνισε ότι η επιτυχία της ομάδας βασίζεται στην σκληρή ομαδική δουλειά και ευχαρίστησε του συνεργάτες του, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές για την αφοσίωση που δείχνουν στις υποχρεώσεις τους.
 Ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς  Μιχάλης Καυγαλάκης ευχήθηκε στην ομάδα και στον προπονητή Αντώνη Τσιμπάκη και τον συνεργάτη του και τεχνικό διευθυντή ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γιάννη πάντα επιτυχίες, ενώ ο Αχιλλέας Κουρέπης αντιπρόεδρος του ΔΣ του «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην ομάδα. Παρόντες ήταν οι ποδοσφαιριστές της αντρικής ομαδας και των Ακαδημιών, το τεχνικό επιτελείο, σύσσωμο το ΔΣ, πολλοί γονείς, μέλη των αλλων τμημάτων του συλλόγου, στελέχη της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης του Δήμου Κηφισιά που πάντα στηρίζουν τον Πανερυθραϊκό και πολλοί φίλοι της ομάδας.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER